Personal Hormonal Profiling

  • Plaatselijk afslanken
  • Spiermassa aankomen
  • Jonger uiterlijk
  • Fitter en vitaler voelen
  • Er beter uitzien op het strand

Het kan nu met Personal Hormonal Profiling.

Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de ‘missing link’ te zijn.

Personal Hormonal Profiling™ is een revolutionaire methode waarmee u zich zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op uw specifieke probleem gebieden!

De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Personal Hormonal Profile™ maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze manipuleren (lees: weer in balans brengen) van de hormonen.

Met behulp van een volledig op uw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-, trainings- en supplementen advies kunt u werkelijk spectaculaire resultaten bereiken.

Personal Hormonal Profiling

2 afspraken.
Sessie 1 – 12 punts huidplooi meting, invullen van de vragenlijst en uitleg hoe je het voedingsdagboek bij moet houden.
Sessie 2 – bespreken van uw trainingsadviezen, voedingsadviezen en lifestyle adviezen en supplementen adviezen aan de hand van jouw persoonlijke hormonale profiel.

“Ook geïnteresseerd in een meting en persoonlijke begeleiding op weg naar jouw doel?

Neem dan nu contact op met The BOOOM Concept.

Comments are closed.